fredag 9. mai 2008

Sol og is - den beste medisin

Etter å ha sitti inne i hele dag var telefonen fra Tone om is på Aker Brygge en så utrolig deilig avkobling. Så i det solen er i ferd med å bevege seg ned mot horisonten var jeg på vei :) Det siste av sol nøt vi i fulle drag!!! Tone like glad for å komme seg ut og koble av litt som jeg var
Det var nesten litt stygt av meg å ta dette bildet, men HALLO!!!!!!!!!!! Jommen lo vi godt av det her. Funderte på om det var truse eller body, men når hu lente seg mer frem og genseren gled opp litt mer var jo saken klar :)

Også måka kunne ikke flytte sine øyne fra den særdeles utfordrende truse-rørleggersprekken.

Det er en grunn til at jeg liker Oslo våren, eller våren i det hele tatt :) Batteriene er nå ladet litt opp og klare til å ta fatt på nok en dag med skriving.

Fy og skam i dette fine været

Frustrasjonene og panikken brer om seg i store mengder. Kan ikke få sagt hvor frustrerende det er å sitte inne i dette fantastiske været. Men her sitter jeg da, med prosjetplanen min. Maraton helg for å bli ferdig med den til tirsdag så veilederen min kan lese gjennom den. Gir meg noen dager til eventuelle endringer (for den kommer ikke til å bli godkjent første gang, garantert) før jeg kan sende den inn til etisk komitè. Redselen sitter i magen for at den ikke kommer til å holde mål, slik at de ikke godkjenner den. Og gjør de ikke det.....vel da vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Legge meg ned å grine antar jeg. Forklaringen på panikken som ulmer i magen.
Men et solglimt i denne tilværelsen var verdens snilleste medstudent som lar meg få bruke prosjektplanene hennes som mal. Det har lettet panikkfølelsen masse!

I stedet for å sitte inne kunne jeg tenkt meg å være ute i parken og kose meg i sola. For det er jo selvfølgelig meldt drittvær til uka. Er det ikke typisk? Under eksamen var det knallvær, og det er det nå og. Men da jeg har mulighet til å være ute, nei da er det ikke så mye sol. Sikkert greit, ettersom jeg hadde blit brent uansett. Prøver hardt å se det positive i situasjonen min nå gitt.
Ser stygt ut for fest hjemme i helga nå. BLÆ!

torsdag 8. mai 2008

nydelige kjoler....SUKK!

Det skal vel ikke stikkes under en stol at jeg er en kjole-elsker. Kanskje ikke så rart med bein som protesterer høylydt når det er tid for å gå til innkjøp av nye bukser. Jeg er faktisk sikker på at mine underekstremiteter har sin egen konspirasjon mot meg når det kommer til buksekjøp. Men jeg tilgir de, det er jo så mye fine kjoler å gå i så da trenger jeg jo ikke stenge de inne i bukser heller.

Tre kjoler jeg gjerne skulle hatt, og brukt MYE!
Tenk så deilig å gå i denne. Ikke bare er den nydelig, men den har jo så mye folder at det sikkert ikke er nødvendig å holde inn magen :)

Alt jeg kan si er...SUKK!!!

Har Dita von Teese noen gang gått på den røde løperen uten å være nydelig? Den dama har stil med stor S!

Gnagsår og kjole

Nok en tur til Rykkin med trening idag. Hadde ikke gangsperre etter tirsdagen, men kommer til å få det imorra. Garantert! Vårens første tur med forrige sommers største sko-kupp; 30kroner på Indiska. Ble det gnagsår? Selvfølgelig!!! Blir pinlig klar over hvor skummetmelk blå/hvite beina mine er nå. Nesten flaut å gå med skjørt :)

Line var innom med kjoleproblemet sitt igår. Var jo premie-idioti å ikke ta før og etter bilde. Dette er da etter. Eller nesten etter, dette er resulatet etter litt måling for så å snurpe ihop litt mednål og tråd. Bare å legge opp og bruke maskinene som står igjen, så har Line kjole til sommerens store event; BBs bryllup! :)

tirsdag 6. mai 2008

De 3 musketerer rir igjen

Det er så alt for lenge siden Hege, Marion og jeg har "jabba skit". Etter idrettsfysio-bolken var ferdig, ditcha Marion oss (ikke Hege og jeg som ditcha hu). Men ENDELIG.....de 3 musketerer rir igjen. Sammen på vei til Rykkin for å stå bakerst i salen å fnise mens Camilla instruerte BOSU. Klarte å glemme kamera, og det burde jeg ha hatt med. Marion var så gjennomført matcha i treningstøyet. Rosa på ALT. Til og med drikkeflaska og veska :) Men nye muligheter på torsdag :) Camilla var kjempe flink, og det er lenge siden jeg har hatt det så artig på gruppetime.
Tror jeg kommet til å sende en "takk" til Camilla i morra tidlig....kommer til å ha gangsperre så det holder!!!

Fantastiske 1.mai helg

Kan vel ikke helt skjønne hvorfor jeg hadde beslutningsvegring for å reise hjem, for det var så utrolig deilig! Torsdag var alle på mamma sin side samlet for 1.mai middag. Skal ikke stikkes under en stol at jeg elsker disse middagene :) Ellers har jeg kost med småunga og slappet av. Sto tidlig opp lørdags morgen og var ute og løp. Stille og rolig, 9 grader, klar og frisk luft, fugler som sang....kan man be om no mer??!?!

Søndag var jeg på hagesenteret på Vindern for å handle litt til hagen. Jeg og halvparten av alle andre i Oslo.....resultatet var kjeft av ei og samme kjærring. Først for at jeg stjal parkeringsplassen hennes (selv om parkeringsmannen vinket meg inn der) og så beskyldninger for å ha stjålet tralla hennes. Ikke en så altfor bra start på dagen med andre ord. Men resten av dagen var bare så utrolig deilig. Vi sykla ut til Hemma Hos på Bygdøy og spiste lunsj med svigers. Lenge sidne jeg har spist så god kake :)
I boden vår står en gammel sykkel som ingen vedkjenner seg. Ettersom Audun snart har bursdag og Even syns synd på ham for den sykkelen han har, så ble dette premie-eksemplaret av en tidlig 90-talls sykkel pusset opp (dvs litt fett på kjedet og i girsystemet). Møtte Audun og Lotta i parken, og Audun gråt nesten av glede da han fikk sykkelen :)

Er nesten nødt til å ta bilde av mitt store prosjekt; hagen. Har hatt noen timer der i løpet av de siste dagene. Håper bare at det blir bra, selv om hagen er full i stein og ikke er beriket med mye sol. Men har hørt man kommer langt med planter om man gir masse kjærlighet og snakker med de :)