fredag 8. august 2008

Se min kjole

Ved en gjennomgang av klesskapet her om dag kom jeg på at jeg ikke har brukt Betty Barclay kjolen min i løpet av sommer'n. Synd og skam og la den pene kjolen bare henge der inne. Kjolen ble tatt ut av skapet og brukt en hel dag. Tror dette er det beste second hand kjøpet jeg noen gang har gjort. Det viste seg at kjolen hadde blitt lånt ut til en bildeserie med vakre second hand kjoler i Henne. Og den kjolen er MIN!!! For den svimlende sum av 150 kr. De høyhælte kile-sandalene jeg brukte til fant jeg ut at jeg ikke hadde brukt på 2 år. Så dette var dagen for ting osm ikke var brukt på en stund.

mandag 4. august 2008

Mitt paradis

Jeg tror sommer hjemme hos mamma og pappa er det nærmeste jeg kommer paradis.

skattejakt, med resultat

For en stund siden var jeg på skattejakt hos bestemor og bestefar. Og jeg sier som Askeladden "Jeg fant, jeg fant!". Måtte bite meg hardt i leppa for ikke så skrike høyt da jeg fant veska. Bestemor bedyrer at hun nesten ikke har brukt den, fordi hun syns den var for fin.
Den blå skåla minner meg veldig om barndommen. I alle år har de hatt sukker i den skåla. Men bestemor har to, så jeg fikk den ene. Da hun i tillegg sa jeg kunne få halskjedene holdt det på å svartne for meg :) De syns det er utrolig artig at jeg setter pris på og vil ha ting etter dem. Som bestefar sider "ta med deg det du finner du jenta mi".