torsdag 9. oktober 2008

My residency in Tallinn

Etter noen netter på hotell er det nå leilighet. Utrolig flott, og med to fantastiske verandaer med en like fantastisk utsikt over byen.

onsdag 8. oktober 2008

Deilig tur til Køben

September slo virkelig på stortromma da Lotta og jeg troppa opp i Køben tidlig en fredags morgen etter nattbussen fra Oslo. Sovet mye? Nei! Godt humør? Så absolutt! Etter å ha satt i fra oss bagasjen ble det en deilig frokost i Nyhava, en god start på en fantastisk dag.
Lørdag: de to selvutnevnte matvrakene fornektet seg ikke og startet dagen på en koselig kafe med god mat og rolig atmosfære.
Lørdag kveld gikk matvrakene ut på "Madklubben". Veldig god mat, og mye mat for penga. 100kr for 1 rett, 150kr for 2 retter, 200kr for 3 retter og 250kr for 4 retter. Og39 kr for et vinglass :) Et stort pluss for brødet vi fikk! Når det hele blir toppa med ei hestelampe i inngangspartiet er det mye som skal til for å slå den spiseopplevelsen!
Søndag fortsatte der lørdagen slapp; MAT! Frokosten ble inntatt på Laundromat Cafe på Nørrebro. Cafe og vaskeri i et. God mat og mye folk :) Besøket ble avsluttet med en Chai Latte som resulterte i "jeg er så lykkelig nå" kommentar fra Lotta etter å ha smakt på den.MMMMM!!! Fikk med oss en tur med turistbussen og avslutta Køben-turen med en tur på Tivoli.