onsdag 4. juni 2008

Ny IKEA tur

Line har fått den nye leiligheta si (som hun skal bo i til hun dør), og trengte no greier på IKEA, så jeg troppet opp som den personene som går ved siden av og sier "Nei, det der trenger du ikke" eller "Fy fader, den var kul. Ta med den".
Det er noen kjipe ting med IKEA, og noen bra ting. De kjipe er at jeg innser at jeg ønsker meg alle de kule rominnstalasjonene de har der, men at jeg ikke har råd. Ikke i denne evigheten iallefall. Det bra med IKEA er at jeg kan leke litt :) Og man skal aldri kjimse (skrives det sånn?!) av å leke!!!













Ganske talende bilder det her....spøkelse og neger'n på tur :) Men er litt usikker på om jeg ville møtt Line i skogen med det ville blikket!

søndag 1. juni 2008

Turist i egen by

Hatt besøk av min kjære fetter i helga. Resultatet er at jeg har sett ting av byen jeg ikke har sett ennå, blant annet geologisk og zoologisk museum i botansik hage. Med tanke på at jeg nå har bodd i Oslo i 8 år så er det ganske flaut. Men bedre før enn aldri.
Fredag møtte vi Even på Dolly Dimples for pizza og ble med på toppen av KPMG bygget for å se på utsikten.











Lørdag: Reptilhuset, botanisk hage, geologisk og zoologisk museum og sykkeltur i Frognerparken.












































Søndag: Holmenkollen, selvfølgelig i opp i tårnet. Skulle til Gressholmen, men halve Oslo skulle også ut med en båt så det var fullt, og vi gadd ikke vente en time til nesten båt.











Grilling i bakgården

Torsdag fylte vi grillen med kull og fyrte opp for grilling og pils med gode venner i bakgården. Den er nå så koselig at det går ann å ta med seg folk dit. Alt som mangler nå er litt mer sol.