lørdag 26. april 2008

Utenom-eksamenlige syssler

Ble litt halvsprø av bare å sitte å skrive i to uker, så tok med kamera for å dokumentere hva jeg gikk glipp av sittende på lesesalen med begynnende sittesår på rumpa og rødkantede øyne.

Denne prislappen på Gutta på Haugen fikk meg til å trekke på smilebåndet. Jeg mener, hvem får ikke lyst til å kjøpe blomster når du får prisen servert på denne måten?! :)



En sånn yttervegg vil jeg også ha når jeg får hus. Tenk så deilig om du har hatt en dårlig dag på jobb og kommer hjem for å bli møtt av dette!









Med sola kommer blomstene. Rundtomkring i så utrolig mange hager er det nå bare BLÅTT. Ble veldig glad da jeg så vi har fått slik i blomsterbeddet i borettslaget og.




























Du vet det nærmer seg sommer når det fylles opp med folk på
St.Hanshaugen og det begynner å samle seg hauger med engangsgrillerpå utsiden av de altfor få søpplekassene.

Bye bye Bahareh

Onsdagen før Bahareh reiste tilbake, ehhhh....jeg mener FLYTTA, til NY måtte vi jo ha en liten kosestund. Det ble kakao og vafler. Alt for å minne henne på hva hun reiser fra, så hun ikke skal bli der.

ENDELIG!!!!

Endelig har jeg fått livet mitt tilbake etter to ukers mareritt med hjemmeeksamen i biomekanikk. Så har litt å ta igjen!
Da jeg fiksa denne bloggen var målet å revolusjonere blogg-verdenen, men det var kanskje å ta seg vann over hodet. Men kjære Bahareh mente blogg var en flott måte å holde seg oppdatert hva våre liv angikk. Så for at Bahareh ikke skal glemme meg helt, så anser jeg det som et mye bedre mål for bloggen min :)