torsdag 1. mai 2008

Beslutningsvegring

Sitter med beslutningsvegring om jeg skal reise hjem eller bli i Oslo, reise hjem eller bli i Oslo, reise hjem......du skjønner tegninga? Været ute hjelper jo ikkeno....jeg blir værsjuk uten like, så er bare daff nå. Skal da glatt innrømme at det ikke frister no særlig å sitte to timer i bil, selv om jeg har hele Harry Potter og Føniksordenen på lydbok. Men det er jo to små hjemme jeg ikke har sett på en stund som frister veldig å reise hjem å kose med.

Sliter med motivasjoenen til å sette meg ned å skrive prosjektplanene til masteroppgava nå, så da Thea igår lurte på om jeg ville være med å shoppe litt var jeg ikke vanskelig å be. Selv om jeg ikke har penger.
Thea har endelig fått tatt i bruk de nye mobilen sin. Skal love jeg er litt misunnelig. Min går på fjerde året og har en batterikapasitet som ikke ligner grisen. Men jeg får holde ut til skattepengene kommer. JUHU!!!!
Thea kjøpte seg utrolig mye fine klær, og jeg var VELDIG flink; jeg fant veldig masse som jeg godt kunne ha spandert penger på, men jeg hang alt tilbake. Helt til.......jeg fant en kjole. BOMBE! Men jeg hang den tilbake, bare for å få mer og mer vondt i magen. Og vondt i magen vet jo alle at ikke er no behagelig. Rart med det gitt, det forsvant da jeg kjøpte den. Selvfølgelig en kjole med prikker :)

Fikk besøk av Lotta og Audun på kvelden. Planen var å slå Audun og Even så kraftig ned i skoa som mulig i TP, men det hele endte med at Audun tok innersvingen på Even, etter at han hadde knota en time inni midten i vente på det siste spørsmålet.

En ekstremt stolt Lotta etter å ha klart, i følge henne selv, sitt første blå geografi spørsmål.

Lotta både litt sliten og lei av å ikke klare et spørsmål.

Nei....da har beslutningsvegringen løftet seg som dugg for solen. Da er det bare å pakke snippsekken, Harry Potter lydbok og stable legemet inn i det champagnefargede gliset av en KIA (på folkemunne; riskoker).

mandag 28. april 2008

SUPER HELG

Jeg har gleda meg til denne helga ganske lenge. Den store loppis helga i Oslo. Og det begynte bra med hjerte i halsen da jeg så denne veska. Litt legeveske "schwong" over den, og med det tøffeste fôret. Alene grunn nok til å kjøpe den egentlig. For å gjøre besøket på Bolteløkka skole til en total glede toppet det seg med en gammel beauty bag i god forfatning til den svimlende sum av 20 kroner!
Økte beholdningen av sjal og skjerf i helga og gitt. Disse er da årsaken til at jeg røk på en rørleggerjobb på søndag. De går rett i såpe og vann, orker ikke lukten av gammel dame som sitter i de fleste.
Må si jeg er utrolig fornøyd med hvordan helga ble. Deilig å våkne uten å måtte sette seg foran pc'n. Ha en hel helg til fri disponering. DEILIG!

Måtte bare ta med dette bildet fra sushi på torsdag. Det var så mye soya i begeret at det rant over ved dupping av sushien. Lure Even fant yndlings eggeglasset sitt (jepp...selvfølgelig formet som en gammel engelsk bil). Skal være enig i at det ble mer klasse av å ha den som soyabeger :)

søndag 27. april 2008

Rørlegger

Jeg har funnet nok et yrke jeg kanskje kunne hatt; rørlegger. Håndvasket en del av loppis-kjøpene fra igår og hver gang jeg dro ut proppen i vasken så slo vannet opp i dusjen. Hmmmmmm....what to do? Det viste seg at det satt en liten propp av hår (primært mitt hår) i enden av røret som går ned i sluket. Så det var bare å lirke frem og kaste i en pose. Men når man først står med hue ned i et sluk, hvorfor ikke inspisere litt mer?! Det viste seg at der nede lå mora til hårballen i sluket. Og den var STOR, slimete, dekket av grå/svart gøgge og lukta verre en en septiktank som ikke er blitt vaska på en stund. Av hensyn til eventuelle lesere har jeg valgt å ikke legge ut bilde. Glad er jeg for at jeg ikke er "vømmøl-maga", for hadde jeg vært det hadde jeg hengt over skåla. Min kjære er nok også glad for at jeg ikke bryr meg om å skittne til fingra, for han hadde iallefall hengt over skåla. Å fiske hår ut av dusj-sluket er nemlig min jobb :) Moralen er vel den at jeg burde klippe meg kort for å unngå dette igjen, men jeg veier opp med å tilby min tjeneste om det er andre som viser seg å ha det samme problemet. Jeg bringer stor pinsett og eventuelle engangshansker! GOD SØNDAG!!!