onsdag 11. juni 2008

Jeg gråter, jeg gråter

Thea er sin brors søster, og i likhet med sin bror ber hun seg selv på middag. Jeg lovte for en stund siden gratiert løksuppe, da hun aldri hadde smakt det før. Og det er en SKAM!
Det er bare et problem med å lage løksuppe, iallefall for meg. Jeg begynner å grine bare en løk kuttes i to. Svømmebriller funker like bra i bassenget som til å hjelpe meg i å holde tårene borte. Selv om det kanskje ikke ser så veldig smart ut, men pytt pytt. Kan jeg forlenge noens liv med en liten latter så sier jeg ikke nei takk til den oppgaven.Så det ble da løksuppe på Thea, gratinert i ovnen med brød og MASSE brie!!! Nam nam! Til dessert ble det rabarbragrøt. Nam nam!

tirsdag 10. juni 2008

Huff da....vært litt lat

Det er jo en hel uke siden jeg har gjort no her inne. Jeg skylder på varmen. Har vært ganske slapp til tider. Kroppen min fungerer ikke optimalt når det er varmt. Energien har vært lav, men med tanke på at jeg nesten ikke har spist mat hele uka så er ikke det så rart kanskje. Orker ikke mat da det er så varmt. Konklusjonen er at om det er en spisekonkurranse i tropevarme, en konkurranse på liv og død, vel....anse meg som død :)
Litt bilder fra uka som gikk:Varmen var ikke til å holde ut i helga, så turen gikk til Sognsvann. Thea og jeg koste oss med melon på lørdag, og fikk med oss Tone på søndag. Årets første bad ble unnagjort, DEILIG!!!

Ferdig med denne kjolen til Eline, ble ganske fornøyd på tross av at stoffet er ganske tykt, noe som har gitt meg litt hodepine. Men legger man hodet i bløt kommer man som regel på noe smart. Ikke for å skryte, men jeg ble ganske så fornøyd med "dynetrekket etter mor" kjolen min. Fikk satt i skjult glidelås. Hoppet og danset da jeg fikk det til, og det beste med det; det var jo så utrolig LETT!!! Skjønner ikke hvorfor jeg har vært så redd for glidelås. Nå er trykknapper gelmt, bruker jo mye lenger tid på å sette inn det enn å sette i en glidelås.

Var på "Sex and the City" med Lotta på søndag. Glemte kamera (utilgivelig). Vi hadde pynta oss begge to, Lotta i hvit kjole med blomster på og jeg i dynetrekk kjolen min :)
Lakking av tærne til Katta :) ENDELIG fått brukt dette skjørtet. Når jeg kjøpte det (for et slikk og ingenting på Fretex) var det alt for langt, men har nå fått sydd det opp. Blitt mye sying i det siste gitt, artig :) Når er det bare fiksing av kjolene til NY turen som står igjen. Min kjære er på jobbtur, og det er for varmt til at jeg orker å bruke mye tid på kjøkkenet for å lage mat. Da det ikke var igjen grilla kylling på ICA, ble sushi løsningen. Jeg tror faktisk jeg kunne spise sushi til frokost, lunsj, middag og kveldsmat :)
Er det en ting jeg har lært av min kjære så er det at kløft er tøft. Så da passe det jo med en gave, ettersom han har vært så flink til å lese til eksamen.