torsdag 29. mai 2008

Is-spising med Ida og Line

Onsdag ble det is med Ida og Line. Planen var egentlig grilling i parken, men Ida var sliten etter jobb så vi tok en enklere variant. Utrolig godt å sitte i sola, akkompaniert av synging fra parkens faste klientell :)

IKEA tur

Tirsdag var det IKEA tur med Lotta og Linn. "Trønder-tøsan" var sultne som ulver, og man kan jo ikke si nei til mat når Lotta sier hun har tenkt på kjöttbullar hele dagen :)
Vanligvis syns jeg det kan være ganske masete på IKEA, men 2 timer gikk unna somen dans. Ikke noe rart, jeg fikk jo leke :) Endte selvfølgelig opp med å kjøpe stoff....bombe! Kosta egentlig 49kr meteren, men fikk det for 19kr. LYKKE!!!

mandag 26. mai 2008

Lørdag - tid for trening

Siste trening på Rykkin. Kravet var at vi skulle gjennomføre 80% av studiekravet, og gidder ikke forsøpple miljøet mer enn nødvendig ved å bruke 1 time på transport for å trene der ute.

Hverken jeg eller Marion var særlig klare for å trene. Drittværet smittet over på tiltaksevnen. Men Marion så da freshere ut enn meg på en lørdagsmorgen.
Etter en time med Step var det klart for en times trening i sex-huske. Assosiasjonen til Circus de Solei er der iallefall :) Resultatet har vært gangsperre i høyre legg (!) i to dager!

Gave

Fredags kveld og min bedre halvdel skal en tur på butikken. Jeg spørr om jeg kan få noe. Ettersom det er fredags kveld da i betydning av "jeg vil ha no snop". Gutten kjøpte noe til meg han! Stekeposer!!!! Fordi jeg har skrytt av det er en genial oppfinnelse. Og da jeg for to uker siden skulle lage roastbiff kjøpte jeg stekeposer. Det jeg ikke hadde sjekka var størrelsen på posene. Så da det var klart for steking av en roastbiff på ca kilo'n, fant jeg ut at jeg hadde pose til å romme en diger kalkun! Even hadde da brukt litt tid i butikken på å velge ut en litt mindre størrelse, så han skal da ha for at han la tanke bak gaven :)

Nytt syprosjekt

Gått litt på veggen i forhold til den lille gule kjolen. Så har lagt den litt til side for en stund. Tatt opp igjen syprosjekt som var ferdig klipt til, men ikke sydd så mye på. Ble kjempe glad da jeg fikk dette stoffet. Da det ble ryddet ut av huset til mor og far Peto, fant Carina ut at dette kunne ikke kastes. Dette skulle jeg ha. Og hva var det? Et dyne- og putetrekk :) Kjører miljøvennlig all det the way, og syr det om til en kjole. Syns stoffet er utrolig kult. Og at det er en ting mor har hatt det gjør det veldig spesielt for meg. Vet at jeg kommer til å tenke mye på hu når jeg begynner å bruke den. Skal bli en kjole med stort skjørt og tube-overdel. Men vurderer å lage en nakkerem på, som jeg eventuelt kan velge å ha av eller på.

Fredag - Parade på Karl Johan

Jeg fikk faktisk gjort no på fredag!!! Fikk levert lydbøkene :) Mens jeg var nede i by'n hørte jeg sekkepiper. Opp Karl Johan kom et opptog som var ganske imponerende. Ledet av denne staselige kar'n!

Tja....hvorfor
ikke Converse
til kilt?! Tror jeg
skal sjekke det til
bunad og

:)