onsdag 14. mai 2008

For mye av det gode er bare bra!

Katta var så lei seg for at hun ikke var med i helga, så hun bestemte seg for å prøve å overgå det :) Så Line, Ida, Katta og jeg spiste pizza og salat til det tuta ut av øra våre. Katta og jeg skal vel ikke beskyldes for å lage for lite mat, 3 pizza på 4 stykker. Kanskje litt i overkant?! Og god mat med gode venner er jo nødt til å inneholde dessert. Vi er jo jenter, så selv om pizza'n sto i halsen, så har vi jo tross alt fenomenet "dessertmage". Så med is og sjokolademuffins klarte vi å trykke pizza'n ned i magen. Det ble fjas uten like etterhvert som sukkeret forplantet seg ut i blodet. Ganske utrolig at Glenn orket å være i samme rom så lenge som han var. Gutten burde få medalje :)

mandag 12. mai 2008

Deilige pinse

Etter streng beskjed fra Erik om å "pelle rævva mi hemmat" så jeg ikke meg nødt til å vende nesa hjem for litt festivitas. Oppmøte på Majorstuen for å sitte på med Ida hjem. Ida var noget blek om nebbet etter kalas kveldne før, så jeg endte opp med å bli sjåfør. I stedet for å sette meg ned med et par timers arbeid før artighetene begynte var jeg den perfekte tante og holdt Eline med selskap, pluss at jeg fikk meg en deilig svett tur til skogs.
Grillings hos Erik ble en höydare, en stund siden jeg har ledd så godt. Men når Knut Arne drar i vi med historiene sine så har man liksom ikke så mye valg :) Nå har det seg slik at jeg ikke får rotert filmsnuttene (tro meg jeg har prøvd). Men jeg skal prøve videre :)

Storjugar mester'n/grillmester'n Knut Arne (eller neste sesongs store attraksjon på Jakten på Kjærligheten? Man kommer langt med gode venner, god mat og drikke :)

Ikke bare kan gutten å fortelle historier så man griner, han kan jommen meg ta et dansekurs på strak arm og!

Ingen fest om ikke Ida og Dag Roger prøver seg på skåle-leker, og det ender som regel i at de må ta det flere ganger. Forklaringen på litt av hvert?!?! :)

Så det så!


Lenge siden siste fest hos Erik, faktisk en del år siden. Men den som venter på no godt, venter ikke forgjeves :)