mandag 11. august 2008

Deilige helg

Var alene i helgen og føler jeg har kost meg i lange drag.
Fredag hadde jeg beslutningsvegring uten like da jeg sto på Bislet Video. Klarte ikke bestemme meg for om jeg skulle ta en Pedro Almodòvar kveld eller om jeg skulle ta en "oldies but goldies" kveld. Endte med at jeg rev meg frustrert i håret, gikk hjem og puttet "Singin' in the rain" i DVD spiller'n. Alt for å få humøret opp etter ikke å ha klart å bestemme meg :)

Litt inspirert av det nye syskrinet mitt ble det mye sying på lørdag. Var på IKEA tidlig på morran (før alle andre) og kjøpte litt stoff som skal bli kjoler. Som vanlig har jeg ikke mønster, men går på med stå-på-vilje og håper på det beste. Planen var å være ferdig med kjolen til "10 things I hate about you" kl21.40 på TV2 (sukk Heath Ledger), men der gikk jeg på en smell uten like. Skjørtet på kjolen bød ikke på store problemer, men den j... toppen på kjolen har vært tett på å gå i ovnen. Av ren og skjær frustrasjon.
Fortsatte på syinga søndag. Og den toppen....jeg hører saksa skriker etter å maltraktere den før den blir kasta i ovnen. Har ikke manequin-dokka mi i Oslo (ikke plass) og da blir det litt problematisk å sy den til pent rundt de kvinnelige atributter. Det mye banning når man stikker seg for n'te gang i det toppen trekkes over hodet etter endt prøving. Måtte legge den fra meg for å unngå at naboen ringte politiet for husbråk.
Men kvelden ble da avslutta på en koselig måte, men min kjære en bolle popcorn og "Sweeney Todd".

Smil til verden, og den smiler tilbake

Jeg har lenge vært på leting etter et syskrin. Et slik som bestemor hadde, men som ingen vet hvor er. Rota rundt på nettet i forrige uke, og endte på finn.no. Fant der et slikt syskrin. Hell og lykke. Helt til jeg fikk beskjed om at det var ei som hadde tinga på det, og at det sto mange i kø bak. Hvorpå jeg svarte med en meldign om at det var synd bla bla bla, men at jeg heller fikk ta det som en artig overraskelse om alle foran meg i køen falt fra. Avsluttet det hele med "ha en fortsatt fantastisk regn-dag :)"

Dagen etter fikk jeg denne meldingen "Grunnet smilefjes og optimisme har du rykket ti plasser frem i køen. Er du forsatt intr. kan du hente det i dag eller i morgen."

OH HELLIGE VERDEN!!! Så jeg har da hentet mitt kjære syskrin til den nette pris av 250 kroner. Sammenlignet med mange andre jeg har sett på nettet var det rene røverkjøpet. Så nå har jeg fått orden i syssakene gitt!

Besøk

Fikk besøk forrige uke fra broder'n, tante, Mari og Christoffer. Alltid veldig artig å få besøk hjemmefra. Etter lunsj med varme rundstykker og kakao hadde tante lyst til å se Operaen. Christoffer var ikke like hypp, men når vi først kom ned dit var det ikke så ille. Spesielt når Opera besøket ble etterfulgt med Oslo City.